Now playing: Loading...

Νέα Συνεργασία Enrique Iglesias Feat. Farruko – Me Pasé

Το “Me Pasé”, η νέα εκρηκτική συνεργασία των Enrique Iglesias και Farruko είναι εδώ!

Ο Ισπανός super-star, Enrique Iglesias κυκλοφόρησε το ολοκαίνουριο και άκρως καλοκαιρινό τραγούδι του με τίτλο “Me Pasé”, στο οποίο συμμετέχει ο Πορτορικανός Farruko.

Το τραγούδι συνοδεύεται από το επίσημο music video του το οποίο είναι σε σκηνοθεσία του Alejandro Perez, και τα γυρίσματα του πραγματοποιήθηκαν στις εκπληκτικές παραλίες του El Portillo στη Samaná της Δομινικανής Δημοκρατίας. Το clip παρουσιάζει τους δύο καλλιτέχνες να απολαμβάνουν ένα παραθαλάσσιο πάρτι, να πίνουν, να χορεύουν και να διασκεδάζουν πραγματικά.

Το “Me Pasé” σηματοδοτεί το πρώτο single του Iglesias μετά από το “Después Que Te Perdí”, το οποίο κυκλοφόρησε με τον Jon Z τον Μάρτιο του 2019 αλλά και το “Fútbol y Rumba” του 2020, με τον Anuel AA. Το τελευταίο studio album του τραγουδιστή, είναι μέχρι τώρα το “Sex and Love” του 2014, γεγονός που είχε κάνει την δισκογραφική του απουσία αρκετά έντονη στους απανταχού fans του!

Στις 25 Σεπτεμβρίου, ο Enrique Iglesias θα ξεκινήσει από το Las Vegas την Αμερικάνικη περιοδεία του, στην οποία θα είναι και ο Ricky Martin. Οι fans μπορούν να περιμένουν ιστορικά shows από αυτούς του 2 θρύλους της latin. Αυτή θα είναι η πρώτη Αμερικάνικη περιοδεία του Enrique από το 2017. Τα περισσότερα live shows είναι ήδη sold out και ήδη αναμένεται να ανακοινωθούν και άλλες ημερομηνίες.